Testimonials

Katarina Ivanović

Zagušenja kanalizacije mi je napravila veliki problem u kući. Voda je odjednom krenula da se vraća i izliva van. Vodoinstalater Vračar se brzo odazvao pozivu, stigao za 15 minuta i odgušio kanalizaciju. Poštena saradnja i kvalitetno urađen posao.

Read more

Boško Perović

Za zamenu slavine sam mislio da je jednostavan posao. Probao sam sam da zamenim, ali je počela da curi na spoju što nikako nisam mogao da rešim. Komšija Vodoinstalater Vračar mi je izašao u susret i namestio slavinu kako treba u veoma kratkom roku. Veoma vaspitani i kulturni vodoinstalateri, kvalitetno i korektno urađen posao.

Read more

Sofija Miletić

Već dugo se mučim sa sudoperom koju nikako da stignem da zamenim. Odlažem svaki dan zbog vremena i obaveza, i to malo slobodno vremena što imam želim da uživam bez majstora u kući. Dobila sam preporuku za Vodoinstalater Vračar od prijateljice, pozvala sam ih, došli su i u roku od 15 minuta sam imala novu funkcionalnu sudoperu, plus račun i garanciju.

Read more

Milovan Nedeljković

Živim u staroj zgradi i sve je manje više dotrajalo, počev od cevi za vodu. Zbog loših instalacija jednom godišnje krene da mi vlaži zid. Svi su krpili po malo, ali nije ništa pomoglo. Zatim sam se obratio našim komšijama za pomoć, i evo već treća godina za redom a zidovi su i dalje suvi.

Read more

Milena Nešić

Zagušenje wc šolje je nešto najgore što sam doživela. Smrad i izlivanje vode iz wc šolje su ceo problem učinili 100 puta gorim. Hvala Bogu da u susedstvu imamo poštene vodoinstalatere koji su kroz 15 min došli i otpušili wc šolju. Hvala još jednom što ste mi ulepšali dan.

Read more

Jovan Filipović

Pošteno i korektno, zadovoljan uslugom i kvalitetom urađenog posla. Uvidevši da je ventil za vodu u kvaru, pozvao sam i Vodoinstalater Vračar je došao i u kratkom roku popravio kvar. Dobio sam račun i garanciju pored kvalitetne usluge što je veoma korektno sa njihove strane.

Read more
Call Now Button