Montaža bojlera

Montaža bojlera – Vodoinstalater Vračar

Montaza bojlera spada u naše redovne vodoinstalaterske usluge koju pružamo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Vračara. Montaža bojlera se radi za bojlere svih modela i kapaciteta. Montaža bojlera se može uraditi kako vertikalno, tako i horizontalno, po želji klijenta i mesta u prostoru. Pored montaže bojlera vršimo kompletan servis bojlera svih proizvođača.

Montaža bojleraKada stari bojler završi svoj radni vek, potrebno je uraditi montažu novog bojlera. Ukoliko ne želite da čekate isporuku bojlera ili nemate logističkih mogućnosti za dopremanje bojlera u sopstvenoj režiji do adrese, uvek se možete obratiti nama za pomoć. Vodoinstalater Vračar pruža mogućnost kupovine bojlera, prevoz bojlera na vašu adresu, nošenje uz stepenice ili liftom, pripremu za montažu i kačenje bojlera na zid, odnosno kompletno postavljanje bojlera u našoj režiji. Na vama je da odaberete proizvođača bojlera kao i litražu, a sve ostalo je naša briga. Kao iskusni vodoinstalateri, Vodoinstalater Vračar vas može posavetovati koja se marka bojlera pokazala najbolje i za koje marke bojlera smo imali najmanje poziva, odnosno bojleri koji se najmanje kvare.

Montaža bojlera podrazumeva:

skidanje starog bojlera, po potrebi bušenje novih rupa i postavljanje novih tiplova, priprema novog bojlera za montažu, kačenje bojlera na zid, povezivanje bojlera na struju i povezivanje bojlera crevom za vodu i na kraju testiranje.

Za montažu bojlera kao i za sve vodoinstalaterske usluge Vodoinstalater Vračar daje račun i garanciju na kvalitet izvršenih usluga. Kačenje bojlera se radi od strane iskusnih vodoinstalatera koji svoj posao rade veoma odgovorno i profesionalno. Posedujemo kompletan alat, instrumente i mašine kako za montažu bojlera tako i za kompleksnije vodoinstalaterske probleme poput odgušenja kanalizacije, zamene ventila za vodu, zamene vodovodnih cevi

Montaža bojlera vodoinstalater Vračar radi za bojlere svih kapaciteta, horizontalna montaža bojlera kao i vertikalno kačenje bojlera spadaju u naše redovne vodoinstalaterske usluge koje vršimo na celoj teritoriji Vračara i susednih opština. Naši vodoinstalateri su dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Uslugu montaže bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button