Zamena vodovodnih cevi

Zamena vodovodnih cevi – Vodoinstalater Vračar

Zamena vodovodnih cevi u kupatilu se radi sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Vračara. Zamena vodovodnih cevi kao i sve vodoinstalaterske usluge Vodoinstalater Vračar pruža 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena vodovodnih cevi u kupatilu se može raditi u kompletu u vidu parcijalnog ili kompletnog renoviranja kupatila, ili pak u vidu hitne intervencije, kada vodovodna cev procuri u kupatilu. Za hitne intervencije Vodoinstalater Vračar vam je, i u sitne sate, uvek na raspolaganju.

Zamena vodovodnih ceviVodovodne cevi su veoma bitan deo vodovodne mreže svakog prostora, bilo da je u pitanju stambeni ili poslovni prostor, industrijska hala… Tokom godina vodovodne cevi su sve više sklonije pucanju ili naprsnuću, bilo na spojevima ili pak na samoj cevi. Pucanje vodovodne cevi se manifestuje vlaženjem zida u kupatilu, a takođe se može desiti da cev procuri i na manje primetnom mestu. Svakako, ukoliko vam komsija ne skrene pažnju a račun za vodu postane veći, trebalo bi da pogledate da li u samom prostoru ima više vlage, da li su vlažne plociče itd… Ukoliko ne možete sami da lokalizujete mesto curenja, Vodoinstalater Vračar vam stoji na raspolaganju. U kratkom roku dolazimo na vašu adresu i lokalizujemo curenje vode iz cevi.

Uslugu zamene vodovodnih cevi pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Zamena vodovodnih cevi usled hitne intervencije podrazumeva:

  • Lokalizaciju curenja vode,
  • Zatvaranje glavnog ventila,
  • Skidanje pločica po potrebi,
  • Skidanje maltera dok se ne dođe do cevi,
  • Skidanje naprsle cevi i postavljanje nove cevi,
  • Otvaranje glavnog ventila i testiranje.

Savetujemo vam da ukoliko planirate kompletno renoviranje kupatila, da ne štedite novac na vodovodne cevi i ventile jer će vam to garantovati sigurnost i dugoročnost. U našem timu upošljavamo isključivo profesionalne i iskusne vodoinstalatere koji imaju dugo praktično iskustvo u svim vodoinstalaterskim uslugama i koji svakom poslu prilaze krajnje odgovorno. Opremljeni su adekvatnim alatom, mašinama i instrumentima kako za jednostavne tako i za zahtevnije poslove poput zamene vodovodnih cevi.

Vodoinstalater Vračar za svaku vodoinstalatersku uslugu daje račun i pisanu garanciju za kvalitet izvršenih usluga. Pozovite nas u bilo koje doba dana ili noći ukoliko imate bilo kakav problem sa vodovodnim cevima ili vam je potrebna hitna intervencija jer smo zaista dostupni non-stop, 365 dana u godini.

Call Now Button