Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije – Vodoinstalater Vračar

Odgušenje kanalizacije radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Vračara. Odgušenje kanalizacije, hitne intervencije kao i sve vodoinstalaterske usluge pružamo tokom cele godine i praznika. Odgušenje kanalizacije vršimo mašinski i ručno, odgušenje kanalizacije sajlom, odgušenje kanalizacije električnom sajlom i mašinsko odgušenje kanalizacije.

Odgušenje kanalizacijePostoje različiti tipovi kanalizacionih sistema, koji se mogu opisati kao sistemi na licu mesta i sistemi za kanalizaciju ili otpadne vode. Sistem na licu mesta je onaj koji tretira kanalizaciju u septičkom rezervoaru, tako da većina kanalizacije postaje otpadna voda i odlaže se na području blizu kuće ili zgrada. Primer sistema za odlaganje na licu mesta se sastoji od septičkih jama i odvodne kanalizacije. Pravi problem može da nastane onda kada se usled nepravilnog održavanja Vaših odvoda kanalizacija zaguši.

Tipični sistem za odvođenje otpadnih voda ima dva osnovna dela:

  • Septička cisterna, koja takođe može biti praćena postrojenjem za prečišćavanje
  • Površina disperzije, obično niz podzemnih cevi ili komora koje ravnomerno raspoređuju delimično tretiranu tečnost koja odlazi u zemlju za završni tretman.

U zavisnosti od toga gde je došlo do začepjenja, za odgušenje kanalizacije i odvoda u Vašem domaćinstvu se koristi najsavremenija tehnologija koja je prilagođena uskim profilima cevi. Uz pomoć ove tehnologije se na najbolji i najbrži način Vaše kanalizacione cevi oslobađaju od masnih naslaga i ostalih blokada koje kasnije mogu da stvaraju problem. Pre nego što se započne sa radovima na odgušenju kanalizacije, mora se ustanoviti o kakvom kvaru je reč, a to se najlakše utvrđuje video inspekcijskim pregledom kanalizacionih odvoda. Ovim putem se takođe može utvrditi tačan razlog pojave začepljenja, posebno ako su oni što učestaliji. Sva odgušenja se vrše namenskim uređajima kojima se ispira kanalizacija. Ukoliko se radi oodgušenju odvoda, intervensije se najčešće obavljaju elektromašinskim sajlama,a kada se otkloni problem potrebno je obaviti ispiranje cevovoda kako bi se otklonile i ostale nečistoće.

U nekim slučajevima se mora obaviti i odgušenje WC šolje, a to najčešće podrazumeva njenu demontažu, zatim čišćenje odvoda i njena ponovna montaža. Potrebno je na vreme utvrditi pravi kvar, a zatim pronaći najbolje rešenje. Začepljena kanalizacija može dovesti do izlivanja vode iz Vaših slivnika i odvoda, a da ne govorimo o neprijatnim mirisima koji se mogu javiti i stvoriti dodatno nerviranje. Zbog toga je jako bitno da na vreme pozovete servisirano stručno lice koje će pravim metodama i instrumentima, profesionalno, na najbolji mogući način i u što kraćem vremenskom roku rešiti problem.

Uslugu odgušenja kanalizacije pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button