Zamena slavine

Zamena slavine – Vodoinstalater Vračar

Zamena slavine se vrši sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Vračara. Zamena slavine, zamena česme, zamena baterije kao i sve vodoinstalaterske usluge Vodoinstalater Vračar pruža 24h dnevno, tokom cele godine i praznika. Zamena slavine podrazumeva i zamenu česme i zamenu baterije na kadi ili tuš kabini.

Zamena slavineSlavina, kao i svaka sanitarija vremenom propada, što od samog korišćenja što zbog lošijeg kvaliteta slavine. Zamena slavine deluje kao vrlo jednostavna, ali ako do sada niste nikada menjali sudopere, preporučujemo vam da pozovete iskusne vodoinstalatere u pomoć.

Zamena slavine podrazumeva:

Zatvaranje glavnog ventila i ispuštanje vode na svim slavinama, skidanje stare slavine sa zida i montažu nove slavine i na kraju testiranje.

Ukoliko ste u zadnje vreme primetili da slavina u vašem domu nije najefikasnija, da povremeno curi i slično, vreme je za promenu iste. Celokupan postupak možete poveriti našim vodoinstalaterima. Na taj način dobićete brzu, profesionalnu i kvalitetnu uslugu zamene slavine.

Možda na prvi pogled curenje slavine vama ne deluje kao veći problem već samo estetski. Ipak, stvari su malo drugačije. Osim što se time povećava potrošnja vode a samim tim i računi za ovu vrstu usluge, potrebno je problem sanirati što pre. Na primer u slučaju vašeg odsustva a konstantnim curenjem slavine, moguće su i veći problemi u celokupnom prostoru.

Stoga, uvek preporučujemo da nikako ne zanemarujete ovakve probleme sa slavinama već da problem rešite što pre. U svakom momentu momentu, možete imati na umu da su vam naši iskusni majstori uvek na raspolaganju.

Osim popravke slavina mi smo vam dostupni i za sve druge poslove kao što je zamena dotrajalih slavina novim i modernijim kao i za sve ostale vodoinstalaterske usluge. Dovoljno je da na tržištu odaberete vama najpogodniju slavinu a na nama je da učinimo sve da ona brzo bude i efikasno postavljena.

Ono što se kod nas ceni jeste kvalitetna usluga pre svega. To postižemo marljivim radom vrlo iskusnih vodoinstalatera u ovoj vrsti posla. Pored toga, na ceni kod naših klijenata jeste i naša brzina u radu. To postižemo tako što imamo uvek dovoljan broj ljudi na terenu koji su uvek u mogućnosti da brzo odgovore na pozive klijenata i da se u kratkom vremenskom roku nađu na odgovarajućoj adresi.

Ako ste fizičko ili pravno lice sa Vračara kome je neophodna hitna zamena slavine, računajte da imate uvek dostupne naše majstore.

Uslugu zamene slavine pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button