Servis bojlera

Servis bojlera – Vodoinstalater Vračar

Servis bojlera radimo za bojlere svih modela i proizvođača. Servis bojlera radimo sedam dana u nedelji, na celoj teritoriji Vračara. Uz servis bojlera vršimo montažu bojlera svih kapaciteta, vertikalno i horizontalno, u zavisnosti od želje klijenta ili samog prostora. Za servis bojlera, Vodoinstalater Vračar je dostupan 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Servis bojlera

Vršimo kompletan servis bojlera, koji obuhvata:

Bojler je jedan od najbitnijih uređaja u prostoru. Koristi se svakodnevno a kada nastane kvar, treba ga brzo popraviti jer je normalno funkcionisanje u prostoru nezamislivo bez ispravnog bojlera. Vodoinstalater Vračar u svom timu upošljava isključivo profesionalne vodoinstalatere sa dugim praktičnim iskustvom. Vršimo sve vodoinstalaterske usluge, a za hitne intervencije smo dostupni 24h dnevno, tokom cele godine i praznika.

Servis bojlera radimo jako dugo i u potpunosti smo upoznati sa karakteristikama bojlera svih proizvođača. Problem sa bojlerom se najčešće manifestuje ne grejanjem vode, sporije grejanje vode, curenje vode iz bojlera

Zamena termostata i grejača na bojleru

Problem sa termostatom i grejačem bojlera se u najvećem broju slučajeva manifestuje slabo zagrejanom vodom ili hladnom vodom kao i sporijim grejanjem vode u samom bojleru. Termostat i grejač bojlera su usko povezani i funkcionišu po načinu prekidača, gde grejač sluša termostat kada da greje i koliko. Mi svakako proveravamo i termostat i grejač, da bismo pravilno utvrdili i rešili kvar na bojleru.

Zamena creva na bojleru

Zamena creva za vodu na bojleru je svakako preporučljivo raditi jednom godišnje ili duže, a sve u zavisnosti od kvaliteta creva. Ukoliko crevo pukne na samom bojleru, voda će početi da se izliva što može izazvati veliku materijalnu štetu.

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru

Zamena sigurnosnog ventila na bojleru se radi ukoliko primetite neku promenu na sigurnosnom ventilu u vidu promene boje, korozije itd. Sigurnosni ventil na bojleru je zadužen za regulisanje pritiska u samom bojleru tokom grejanja vode, a to ga čini izuzetno bitnim delom svakog bojlera.

Čišćenje bojlera od kamenca

Tokom korišćenja bojlera vremenom se na grejačima taloži kamenac koji onemogućuje da se toplota sa grejača prenese na vodu, odnosno umanjuje se sposobnost grejača da greje vodu. U zavisnosti od količine kamenca na grejaču, toliko je veći i utrošak struje. Problem sa kamencom se manifestuje dugim zagrevanjem vode. Čišćenje bojlera od kamenca je preporučljivo raditi jednom u 3-5 godina.

Zamena kazana na bojleru

Tokom vremena, kazan na samom bojleru može da popusti i da procuri voda iz bojlera. Zamena kazana na bojleru nije toliko popularna kod naših klijenata, jer je sam novi kazan dosta skup, pa se klijenti u velikom broju slučajeva odlučuju za kupovinu novog bojlera, skidanje starog bojlera sa zida i montažu novog bojlera.

Uslugu servisa bojlera pružamo sedam dana u nedelji i za vreme praznika sa računom i garancijom za kvalitet izvršenih usluga. Vodoinstalaterske usluge vršimo kako za fizička tako i za pravna lica.

Call Now Button